Свържете се с нас
Имате въпрос? Прегледайте нашата секция с често задавани въпроси и, ако не намерите отговор на Вашия въпрос, екипът ни е на разположение за съдействие.
Изпратете запитване

Уважаеми клиенти

Благодарим Ви за интереса към "Депозити с бъдеще"! Свържете се с нас, за да намерим заедно най-доброто решение за спестяванията Ви. В случай че вече сте наш клиент, можете да направите справка за Вашите депозити в електронното банкиране.
0700 11 004
Работни дни от 09:00 до 18:00
deposits@bnpparibas-pf.bg
гр. София, п.к. 1766, ж.к. Младост 4, Бизнес парк София, сграда 14, етаж 1

Имате въпрос?

.
Предпочитан начин за контакт
.
.
Давам своето изрично съгласие за обработка на личните ми данни за следните цели:

Често задавани въпроси

Мога ли да открия депозит онлайн?

Чрез нашата иновативна платформа "Депозити с бъдеще" можете да откриете депозит онлайн. Нужно е да ни изпратите своето Искане за откриване на клиент/депозит, което подлежи на одобрение, заедно с необходимите допълнителни документи, съгласно приложимите Общи условия на Банката. След приемането Ви като клиент следва да преведете сумата, която желаете да депозирате.

Гарантирани ли са влоговете в БНП Париба Лични Финанси – клон България?

БНП Париба Лични Финанси С.А. – клон България е клон на BNP Paribas Personal Finance S.A., Франция и съответно влоговете се гарантират от Фондa за гарантиране на депозитите на Франция (Fonds de Garantie des Depots et de Resolution). Депозити, открити чрез дистанционно банкиране, също са гарантирани. Гарантирани са депозити в следните валути: евро, френски тихоокеански франк (CFP франк) или валути на страните-членки на Европейското икономическо пространство. Подробна информация за приложимата система за гарантиране на влоговете е публикувана на интернет страницата на Фонда www.garantiedesdepots.fr.