Свържете се с нас
Имате въпрос? Прегледайте нашата секция с често задавани въпроси и, ако не намерите отговор на Вашия въпрос, екипът ни е на разположение за съдействие.
Изпратете запитване

Уважаеми клиенти

Благодарим Ви за интереса към "Депозити с бъдеще"! Свържете се с нас, за да намерим заедно най-доброто решение за спестяванията Ви. В случай че вече сте наш клиент, можете да направите справка за Вашите депозити в електронното банкиране.
0700 11 004
Работни дни от 09:00 до 18:00
deposits@bnpparibas-pf.bg
гр. София, п.к. 1766, ж.к. Младост 4, Бизнес парк София, сграда 14, етаж 1

Имате въпрос?

.
Предпочитан начин за контакт
.
.

Често задавани въпроси

Мога ли да открия депозит онлайн?

Чрез нашата иновативна платформа "Депозити с бъдеще" можете да откриете депозит онлайн. Нужно е да ни изпратите своето Искане за откриване на клиент/депозит, което подлежи на одобрение, заедно с необходимите допълнителни документи, съгласно приложимите Общи условия на Банката. След приемането Ви като клиент следва да преведете сумата, която желаете да депозирате.

Гарантирани ли са влоговете в Юробанк България АД?

В съответствие с чл.57 от Закона за кредитните институции, Банката уведомява депозанта на приложимия механизъм за гарантиране на депозитите, както следва: Депозитите в Юробанк България АД, са гарантирани от Фонда за гарантиране на влоговете в банките на основание Закона за гарантиране на влоговете в банките. Подробна информация за приложимия механизъм за гарантиране на влоговете е публикувана на интернет страницата на фонда: dif.bg.
Важно!: Следва да имате предвид, че ако имате направени влогове както в БНП Париба Лични Финанси, така и в Пощенска банка, преди придобиването от Пощенска банка на дейността на БНП Париба Лични Финанси на 06 юни 2023 г., то след посочената дата тези влогове ще се гарантират от ФГВБ поотделно за срок от шест месеца. След изтичането на този срок, влоговете на физическо или юридическо лице, които са направени в БНП Париба Лични Финанси и в Пощенска банка преди придобиването, заедно с начислените по тях лихви, се сумират за целите на гаранцията в размер до 196 000 лв. по реда на чл. 12, ал. 1 от ЗГВБ.